logo
Made in America

Vaše názory

Rozhodne odporúčam ako univerzálny držiak pre väčšie zariadenia. Telefón (5,5") aj tablet (7") v ňom drží ako prikovaný.

Anonýmny zákazník


Puzdro RAM Mounts Tough-Case USB-C pre Samsung Galaxy Tab Active 5/3/2, RAM-TC-SAM29CU

Puzdro RAM Mounts Tough-Case USB-C pre Samsung Galaxy Tab Active 5/3/2, RAM-TC-SAM29CU
pn:RAM-TC-SAM29CU
pč:PRM-4220
EAN:793442013232
cena:196,90 €
cena bez dph:164,09 €
dostupnosť:na objednávku do 60 dní

RAM® Tough-Case™ je odolný dvojdielny kryt pretablety Samsung Galaxy Tab Active 2, 3 a 5 so zabudovaným krúteným napájacím káblom, ktorý sa môže natiahnuť až na dĺžku 213 cm a je zakončenýkonektorom USB-C. Kryt možno upevniť vo vozidle pomocou zodpovedajúceho držiaka Tough Case. Zadná časť krytu je zámerne ponechaná úplne odkrytá, aby sa optimalizovalo chladenie batérie tabletu.



Funkcie puzdra Tough-Case™:




  • Chráni tablet v prípade pádu.


  • Vynikajúca priľnavosť


  • má zabudovaný nabíjací kábel USB-C



Materiál:




  • Vysokopevnostný kompozit



Hmotnosť:




  • 272 g






Poznámka: Písmeno "U" v čísle dielu označuje, že výrobok je zabalený v PU vrecku.






O systéme uchytenia RAM:

RAM Mounts vyvinula technológiu na rýchle a odolné pripojenie mobilných telefónov a tabletov k držiakom a dokovacím staniciam. Výsledkom je rad odolných puzdier IntelliSkin™ pre telefóny a tablety a rad držiakov a stojanov GDS™ vybavených špeciálnym konektorom. Používateľ tak nemusí kupovať nový stojan alebo držiak pre nové zariadenie. Okrem toho špeciálny konektor zvládne oveľa väčšie zaťaženie a zjednodušuje vkladanie zariadenia do držiaka alebo stojana. GDS™ je skratka pre globálny dokovací systém. Spoločnosť RAM Mounts získala ocenenie CES 2016 za inovácie IntelliSkin™ a GDS™.



O držiaku RAM Mount: Držiak RAM je určený na uchytenie a uchytenie zariadení, ktoré sa nachádzajú na obrazovke, na ktorej je umiestnený:

Hlavným cieľom produktov RAM Mount je bezpečne pripevniť elektronické zariadenia všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz sa kladie na vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Špičkové držiaky RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých a malých lietadiel, lodí, osobných a nákladných automobilov, pre motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, pre vysokozdvižné vozíky, pre kajaky a invalidné vozíky atď. Výrobcom držiakov RAM je spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA.



Rozsahy a nosnosti:

RAM vyrába svoj držiak a ramenný systém v niekoľkých sériách. Tieto rady sú označené písmenami, líšia sa veľkosťou guľových čapov a sú odstupňované podľa nosnosti. Napríklad diely série "C" sú označené RAM-XXX.

Série držiakov a zostáv:

"A", t. j. s guľovými čapmi 3/4", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,23 kg.

"B", t. j. s 1" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,91 kg.

"C", t. j. s 1,5" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 1,81 kg.

"D", t. j. s 2,5" guľôčkovými kolíkmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 2,72 kg.

"E", t. j. s guľôčkovými kolíkmi veľkosti 3,38", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 6,8 kg.





Kedy použiť kovový diel a kedy plastový diel?

Montáž RAM zaručuje rovnaké pevnostné parametre pre plastové a kovové diely a poskytuje rovnakú doživotnú záruku na montáž RAM. Sú preto plne zameniteľné. Výhodou vysokopevnostných plastových dielov je nižšia hmotnosť a cena. Výhodou dielov z hliníkovej zliatiny s povrchovou úpravou je prémiový vzhľad.