logo
Made in America

Vaše názory

... iná objímka ... :-) Všetky výrobky RAM ma prekvapili svojou mohutnosťou a dobrým prevedením. Použité materiály sú slušné, myslím, že to niečo vydrží. Kombinácia akýkoľvek na čokoľvek ... Doživotná záruka poteší. Ľahko nadpriemerná je bohužiaľ cena.

Jaroslav R.


O RAM Mounts

Základným cieľom produktov RAM je bezpečne uchytiť elektronické prístroje všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz je kladený na vysokú kvalitu a spoľahlivosť.

Špičkové úchyty RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých i malých lietadiel, lodí, osobných a nákladných automobilov, pre motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, pre vysokozdvižné vozíky, pre kajaky alebo invalidné vozíky.

RAM ponúka držiaky univerzálne aj na mieru pre tablety a telefóny, pre cestné a turistické GPS navigácie a pre fotoaparáty a videokamery. Okrem toho má v ponuke aj držiaky pre letecké a námorné GPS navigácie, pre sonary, notebooky, mobilné tlačiarne, odolné terminály, antény, rybárske prúty a iné špeciálne (napríklad vojenskej) aplikácie.

Systém RAM je jedinečný vo variabilite, ktorú poskytuje patentovaný systém guľových čapov a ramien s objímkami.

Vďaka nemu si užívateľ môže zostaviť držiak pre svoje zariadenia podľa svojej potreby tak, že skombinuje ľubovoľný úchyt s ľubovoľným ramenom a vhodným držiakom.

Spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA uviedla značku RAM na trh v roku 1995.

V Českej a Slovenskej republike je zástupcom značky RAM mount spoločnosť Sunnysoft s.r.o.

Ponuka RAM Mounts je obrovská, preto nás neváhajte kontaktovať, pokiaľ u nás nenájdete to čo hľadáte. Rádi pre Vás diel objednáme, prípadne poradíme.