logo
Made in America

Vaše názory

... iná objímka ... :-) Všetky výrobky RAM ma prekvapili svojou mohutnosťou a dobrým prevedením. Použité materiály sú slušné, myslím, že to niečo vydrží. Kombinácia akýkoľvek na čokoľvek ... Doživotná záruka poteší. Ľahko nadpriemerná je bohužiaľ cena.

Jaroslav R.


Magnetický kruhový adaptér RAM Mounts Tough-Mag 88 mm s 1,5" guľovým čapom, RAM-MAG88U

Magnetický kruhový adaptér RAM Mounts Tough-Mag 88 mm s 1,5" guľovým čapom, RAM-MAG88U
pn:RAM-MAG88U
pč:PRM-5100
EAN:793442008931
cena:109,91 €
cena bez dph:91,58 €
dostupnosť:na objednávku do 60 dní

Magnetická základňa s priemerom 88 mm a 1,5" guľovým čapom na montáž držiakov RAM na kovové povrchy.



Magnetická základňa s priemerom 88 mmje vhodná na inštaláciu guľových čapov s lichobežníkovou základňou. 1,5" guľový čaps lichobežníkovou základňou je súčasťou dodávky a inštaluje sa na základňu pomocou skrutiek M4.



Ku guľovému čapu možno ľahko pripevniť rameno C ľubovoľnej veľkosti na uchytenie telefónu, tabletu alebo dokonca čítačky čiarových kódov.



Vlastnosti:




  • Magnetická základňa obsahuje vzor AMPS s 2 otvormi so závitovými vložkami M4 na pripevnenie RAM® veľkosti B alebo C s trapézovou základňou.


  • Balenie obsahuje guľový čap s 2 otvormi so vzorom AMPS veľkosti C (1,5") na pripevnenie k akémukoľvek ramenu veľkosti C; technológia guľôčok a zásuviek umožňuje takmer nekonečnú nastaviteľnosť


  • Vyrobené z hliníka s práškovou povrchovou úpravou a gumy



Hmotnosť:




  • 322 g




Materiál:




  • Materiál: hliníková zliatina s povrchovou úpravou, guma






Poznámka: Písmeno "U" v čísle dielu označuje, že výrobok je zabalený v PU vrecku.






Rad a nosnosť:

RAM vyrába svoj systém úchytov a ramien v niekoľkých sériách. Rady sú označené písmenami, líšia sa veľkosťou guľových čapov a sú odstupňované podľa nosnosti. Napríklad diely radu "C" sú označené RAM-XXX.

Série držiakov a zostáv:

"A", t. j. s guľovými čapmi 3/4", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,23 kg.

"B", t. j. s 1" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,91 kg.

"C", t. j. s 1,5" guľovými čapmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 1,81 kg.

"D", t. j. s 2,5" guľôčkovými kolíkmi, sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 2,72 kg.

"E", t. j. s guľôčkovými kolíkmi veľkosti 3,38", sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 6,8 kg.



O systéme uchytenia RAM:

Systém RAM je jedinečný svojou variabilitou, ktorú zabezpečuje patentovaný systém guľových čapov a upínacích ramien. Umožňuje používateľovi zostaviť si držiak pre svoje zariadenie podľa svojich potrieb kombináciou akéhokoľvek držiaka s akýmkoľvek ramenom a vhodným držiakom.



Kedy použiť kovovú a kedy plastovú časť?

Montáž RAM zaručuje rovnaké pevnostné parametre pre plastové aj kovové diely a poskytuje rovnakú doživotnú záruku na montáž RAM. Sú preto plne zameniteľné. Výhodou vysokopevnostných plastových dielov je nižšia hmotnosť a cena. Výhodou dielov z hliníkovej zliatiny s povrchovou úpravou je prémiový vzhľad.



O držiaku RAM:

Hlavným cieľom výrobkov RAM mount je bezpečne pripevniť elektronické zariadenia všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz sa kladie na vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Prémiové držiaky RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých a malých lietadiel, lodí, osobných a nákladných vozidiel, pre motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, pre vysokozdvižné vozíky, pre kajaky a invalidné vozíky atď. Výrobcom držiakov RAM je spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA.