logo
Made in America

Vaše názory

... iná objímka ... :-) Všetky výrobky RAM ma prekvapili svojou mohutnosťou a dobrým prevedením. Použité materiály sú slušné, myslím, že to niečo vydrží. Kombinácia akýkoľvek na čokoľvek ... Doživotná záruka poteší. Ľahko nadpriemerná je bohužiaľ cena.

Jaroslav R.


RAM Mounts Držiak iPhone 5S a 5 na motocykel alebo bicykel na riadidlá, Ø svorky 12,7-31,75 a 40-80 mm, montáž RAM-B-149Z-2-AP11

RAM Mounts Držiak iPhone 5S a 5 na motocykel alebo bicykel na riadidlá, Ø svorky 12,7-31,75 a 40-80 mm, montáž RAM-B-149Z-2-AP11
pn:RAM-B-149Z-2-AP11
pč:BAL-4201898
cena:109,90 €
cena bez dph:91,58 €
dostupnosť:na objednávku do 60 dní
Montáž na riadidlá pre Apple iPhone 5 a 5S na motocykel v najvyššej kvalite od amerického výrobcu RAM mount.

Zostava RAM-B-149Z-2-AP11 je určená na bezpečné pripevnenie iPhonu 5S a 5 k riadidlám motocykla alebo štvorkolky, skútra, bicykla alebo invalidného vozíka alebo jednoducho k akejkoľvek rúre s priemerom 12,7 - 80 mm.

Pro Podrobný popis a parametre jednotlivých častí zostavy nájdete po kliknutí na konkrétnu časť vyššie.

Poznámka:
- "U" na konci čísla výrobku znamená, že výrobok je zabalený v PU vrecku


O systéme uchytenia pamäte RAM:

Systém RAM je jedinečný svojou variabilitou, ktorú zabezpečuje patentovaný systém guľových čapov a upínacích ramien.
Pomocou neho si používateľ môže zostaviť držiak pre svoje zariadenie podľa svojich potrieb kombináciou akéhokoľvek držiaka s akýmkoľvek ramenom a vhodným držiakom.


Montáž pamäte RAM:

Hlavným cieľom produktov na uchytenie RAM je bezpečne pripevniť elektronické zariadenia všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz kladieme na vysokú kvalitu a spoľahlivosť.
Špičkové rukoväte RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých a malých lietadiel, člny, osobné a nákladné vozidlá, motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, vysokozdvižné vozíky, kajaky a invalidné vozíky atď.
Výrobcom držiaka RAM je spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA.