logo
Made in America

Vaše názory

Rozhodne odporúčam ako univerzálny držiak pre väčšie zariadenia. Telefón (5,5") aj tablet (7") v ňom drží ako prikovaný.

Anonýmny zákazník


Vodotesný držiak telefónu na bicykel, veľkosť L, čierny - neoriginálne

Vodotesný držiak telefónu na bicykel, veľkosť L, čierny - neoriginálne
Nasazení pouzdra
pn:
pč:PCI-329
cena:9,48 €
cena bez dph:7,91 €
dostupnosť:✔ 4 skladom ihneď k odoslaniu
*Správne nasadenie puzdra: Nasaďte puzdro na 4 výstupky držiaka pomocou otvorov na zadnej strane puzdra. Silou zasuňte puzdro. Malo by sa ozvať počuteľné cvaknutie a puzdro by sa malo dať vysunúť len veľkou silou.*

Univerzálny vodotesný držiak na bicykel

Držiak sa ľahko inštaluje na riadidlá bicykla, skútra alebo motocykla. Vďaka kĺbu, na ktorom je držiak upevnený, môžete otáčať telefón o 360° okolo svojej osi a nakláňať ho podľa potreby. Držiak je navrhnutý tak, aby váš telefón ochránil pred dažďom a prachom.

Dva kusy odnímateľnej peny zabezpečujú, že sa telefón v držiaku nepohne. Vďaka priehľadnej prednej strane môžete vidieť a ovládať displej telefónu bez toho, aby ste ho museli z držiaka vybrať. Dotykové vlastnosti nie sú ovplyvnené vôbec alebo minimálne. Zapnete navigáciu na telefóne, vložíte ho do držiaka a necháte sa navigovať. Ušetríte tak čas a nepríjemné zosadanie z bicykla. Držiak je určený pre telefóny s uhlopriečkou 4,3 až 5,8 palca.

PuzdroCase možno z držiaka vybrať a potom ho používať ako bežné puzdro. K držiaku ho ľahko pripevníte pomocou drážok na zadnej strane puzdra.

Funkcie:
- Pro priemer riadidiel 18 - 26 mm
- Jednoduchá inštalácia
- Otáčanie o 360 stupňov
- Telefón možno v držiaku ovládať dotykom
- Ochrana proti prachu a dažďu