logo
Made in America

Vaše názory

Toto rameno používam najradšej, pretože je vďaka nemu možné držiak dostatočne voľne polohovať a napriek tomu je pomerne malé. Skvele sa hodí do auta alebo na bicykel. Optimálna dĺžka pre väčšinu použitia. Jednoduchá montáž a demontáž. Vyrobené z hliníka - vydrží takmer všetko.

Anonýmny zákazník


RAM Mounts veľký držiak na fotoaparát a digitálnu zrkadlovku s krátkym ramenom so zámkom nádržky brzdovej kvapaliny motocykla, zostava RAM-B-183-202A-KNOB3-AU

RAM Mounts veľký držiak na fotoaparát a digitálnu zrkadlovku s krátkym ramenom so zámkom nádržky brzdovej kvapaliny motocykla, zostava RAM-B-183-202A-KNOB3-AU
pn:RAM-B-183-202A-KNOB3-AU
pč:BAL-4218736
cena:105,91 €
cena bez dph:88,25 €
dostupnosť:na objednávku do 60 dní
Súprava adaptéra RAM pre veľké fotoaparáty a zrkadlovky so štandardným statívovým závitom (1/4"-20), krátke rameno 60 mm so zabezpečením proti krádeži a poškodeniu a držiak na motocykel pre nádržku brzdovej kvapaliny, súprava RAM-B-183-202A-KNOB3-AU

Základný popis a parametre jednotlivých častí zostavy:

*

RAM-B-346U Držiak RAM na motocykel na nádržku brzdovej kvapaliny na riadidlá s 1" čapom na boku.

Výhody úchopu:
- Vysokokvalitná guma s 1" guľovým čapom absorbuje nárazy a vibrácie
- Kompatibilný s ramenom a konzolou RAM
- Doživotná záruka na držiak RAM

Materiál:
- Hliníková zliatina s povrchovou úpravou

Hmotnosť:
- 115 g

Veľkosť guľôčkového čapu:
- Priemer 1", veľkosť "B", guma

*

RAM-B-201U-A krátke rameno so svorkami na oboch koncoch.

Rozmery:
- Celková dĺžka: 6,04 cm
- Dĺžka medzi svorkami: 5,08 cm

Materiál:
- Hliníková zliatina s povrchovou úpravou

Hmotnosť:
- 95 g

Veľkosť guľôčkového čapu:
- 1", guma, veľkosť "B"

*

Bezpečnostný systém
RAP-S-KNOB3U RAM "B" je jednoduchý, ale účinný systém na zablokovanie všetkých ramien veľkosti B proti krádeži alebo neoprávnenej manipulácii. RAP-S-KNOB3U pozostáva z 5-kolíkového bezpečnostného gombíka s 1/4"-20 vnútorným závitom a odnímateľného uzáveru s kľúčom na uťahovanie a povoľovanie.
Jeho konštrukcia zabezpečuje pevný uťahovací moment skrutky ramena, takže sa samovoľne neuvoľňuje ani pri vysokých vibráciách pri používaní v
priemyselných a skladových prevádzkach alebo vonkajších činnostiach. Pro odporúča túto funkciu zámku aj na použitie na vozíkoch, autách, motocykloch a lodiach.

Preferencie:
- určené pre ramená veľkosti "B"
- prijateľná cena, elegantný dizajn a nízky profil
- odolné voči samovoľnému uvoľneniu
- Doživotná záruka na pamäť RAM

Materiál:
- Vysokopevnostný plast

Hmotnosť:
- 68 g

*

RAM-B-202AU je univerzálny adaptér pre fotoaparáty vhodný pre veľké videokamery, fotoaparáty, zrkadlovky atď. Skladá sa z 1" gumového kolíka pripevneného ku kruhovej podložke s priemerom 6,35 cm so statívovou skrutkou so závitom (1/4"-20). Kruhová podložka zvyšuje stabilitu pripojeného fotoaparátu alebo kamery.

Kompatibilné fotoaparáty:
Všetky zariadenia so statívovým závitom, napr. Contour GPS, Contour HD, Gobandit GPS-HD, GoPro HD Helmet HERO, GoPro HD Motorsports HERO, GoPro HD Surf HERO, GoPro Helmet HERO Wide, GoPro Motorsports HERO, GoPro Motorsports HERO Wide, GoPro RC HERO, GoPro Surf HERO, GoPro Wide HERO

Materiál:
- Hliníková zliatina s povrchovou úpravou

Hmotnosť:
- 76 g

Veľkosť guľôčkového čapu:
- 1", guma, veľkosť "B"

*

Poznámka:
Písmeno "U" v čísle dielu znamená, že výrobok je zabalený v PU vrecku.

*

Rozmery a nosnosť:

Spoločnosť RAM vyrába svoj systém rukoväte a ramena v niekoľkých sériách. Jednotlivé rady sú označené písmenami, líšia sa veľkosťou guľových čapov a sú odstupňované podľa nosnosti. Napríklad. diely série "C" sú označené RAM-XXX.

Séria konzol a zostáv:

"A", t. j. s guľovými čapmi 3/4" sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,23 kg.

"B", t. j. s 1" guľôčkovými čapmi sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 0,91 kg.

"C", t. j. s 1,5" guľôčkovými čapmi sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 1,81 kg.

"D", t. j. s 2,5" guľôčkovými čapmi sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 2,72 kg.

"E", t. j. s 3,38" guľôčkovými čapmi sú určené pre zariadenia s hmotnosťou do 6,8 kg.



O systéme uchytenia pamäte RAM:

Systém RAM je jedinečný svojou variabilitou, ktorú zabezpečuje patentovaný systém guľových čapov a upínacích ramien.
Pomocou neho si používateľ môže zostaviť držiak pre svoje zariadenie podľa svojich potrieb kombináciou akéhokoľvek držiaka s akýmkoľvek ramenom a vhodným držiakom.

Kedy použiť kovový diel a kedy plastový diel?

Držiak RAM zaručuje rovnaké pevnostné parametre pre plastové a kovové časti a poskytuje rovnakú doživotnú záruku na držiak RAM. Preto sú plne zameniteľné. Výhodou dielov vyrobených z vysokopevnostného plastu je nižšia hmotnosť a cena. Výhodou povrchovo upravených dielov z hliníkovej zliatiny je prémiový vzhľad.


Montáž pamäte RAM:

Hlavným cieľom produktov na uchytenie RAM je bezpečne pripevniť elektronické zariadenia všade tam, kde ich ľudia potrebujú. Dôraz kladieme na vysokú kvalitu a spoľahlivosť.
Špičkové rukoväte RAM sú k dispozícii pre kabíny veľkých a malých lietadiel, člny, osobné a nákladné vozidlá, motocykle, skútre, štvorkolky a bicykle, vysokozdvižné vozíky, kajaky a invalidné vozíky atď.
Výrobcom držiaka RAM je spoločnosť National Products Inc., Seattle, USA.

*

Poznámka. Pro Podrobný popis a parametre jednotlivých častí zostavy nájdete po kliknutí na konkrétnu časť uvedenú v obsahu balenia.

***